Olen Mari Mäki, kolmekymppinen aussiharrastaja. Asumme mieheni Matin, sekä aussiemme kanssa Ylitorniolla. Työskentelen fysioterapeuttina pääasiassa ikäihmisten parissa. Tutustuin aussiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, kun naapuriimme tuli pieni ihastuttava aussineiti. Rakkaus koiriin on ollut kuitenkin selvää jo aivan pikkutytöstä asti. Vuonna 2006 haaveeni omasta aussista toteutui, kun Pikku-Riiviön Olivia "Olivia" tuli taloon. Olivia eli lähes 14-vuotiaaksi ja on kasvatustyöni kantanarttu. Tällä hetkellä kotonamme asuu kaksi aussia. Kotonamme asuvien aussien lisäksi minulla on muutama sijoituskoira, jotka asuvat omissa rakastavissa perheissään. Harrastan koirieni kanssa lenkkeilyä, näyttelyitä ja toisinaan myös agilityä.

 

Kävin kasvattajan peruskurssin syksyllä 2007, ja kennelnimen Sirvian sain kesäkuussa 2010. Ensimmäinen kasvattamani pentue syntyi keväällä 2009. Kasvattajan jatkokurssin kävin helmikuussa 2013. Tavoitteenani on kasvattaa mahdollisimman terveitä ja reipasluonteisia, sekä myös ulkomuodoltaan mahdollisimman rotumääritelmän mukaisia australianterriereitä. Pentueita meille syntyy melko harvakseltaan.

 

Olen jäsenenä Australianterrierikerho ry:ssä, Suomen Kennelliitto ry:ssä, SuKoKa ry:ssä sekä Länsirajan Kennelkerho ry:ssä.


Yhteystiedot | Contact:

maribomstrom(at)gmail.com

p. +358 40 834 2611